Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Feijóo se suma a la manifestació de SCC contra l’amnistia a Barcelona

El líder del PP se suma a la provocació d'Ayuso i viatjarà a Barcelona per manifestar-se amb l'espanyolisme ranci de SCC si "no hi ha cap agenda que ho impedeixi"

|

- Publicitat -

El PP té al davant setmanes ben atrafegades. Després d’anunciar la celebració d’un “gran acte” a Madrid contra l’amnistia que reclamen ERC i Junts al PSOE a canvi del seu suport en la hipotètica investidura de Pedro Sánchez, el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, té previst ser a Barcelona el 8 d’octubre per assistir a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana contra l’amnistia i l’autodeterminació. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, també va confirmar la seva assistència a la provocativa manifestació.

“Per suposat. Si puc i no hi ha cap agenda que ho impedeixi, tinc previst ser allà perquè comparteixo els ideals i formen part del que he defensat i defensaré en la investidura”, ha argumentat en una entrevista que publica ‘La Voz de Galicia’.

Publicitat

D’altra banda, Feijóo ha defensat que ell va proposar celebrar l’acte a Madrid el 24 de setembre abans que l’expresident espanyol José María Aznar fes una crida a la mobilització, crida que des del govern espanyol en funcions es va veure com un intent de “rebel·lió”. “Les convocatòries que coincideixen amb les nostres propostes d’igualtat i contra una proposta d’amnistia il·legal, doncs és evident que és necessari que siguin recolzades”, ha afegit en referència a la manifestació de SCC sota el lema ‘No en el meu nom’.

Davant la possibilitat d’una llei d’amnistia, Feijóo ha avisat que el seu partit recorrerà “als àmbits polítics i judicials nacionals i internacionals”. “España no pot convertir-se en un país en el què les lleis no es compleixen i en el què es beneficia a una elit política de dirigents de la Generalitat amb un beneficiari final”, ha dit. I és que, segons el líder dels populars, tot l’enrenou de l’amnistia té un beneficiari que és Pedro Sánchez. “Si es parla d’amnistia és perquè Sánchez la necessita per ser president”, ha conclòs.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut