Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Feijóo confirma que assistirà a la manifestació de SCC contra l’amnistia a Barcelona el 8 d’octubre

Els principals rostres de l'espanyolisme més ranci s'han citat a la capital de Catalunya de la mà de Societat Civil Catalana (SCC) per a manifestar-se contra l'amnistia i el dret a l'autodeterminació

|

- Publicitat -

El pròxim cap de setmana promet ser mogut a Barcelona. Els principals rostres de l’espanyolisme més ranci s’han citat a la capital de Catalunya de la mà de Societat Civil Catalana (SCC) per a manifestar-se contra l’amnistia i el dret a l’autodeterminació que reclamen els partits catalans a canvi de donar suport a la investidura de Pedro Sánchez. La cita ja comptava amb l’assistència confirmada de la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso, i amb una confirmació a mitges del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo. Tanmateix, ara que el popular té tot el temps lliure del món, ja que no ha pogut complir l’encàrrec del rei espanyol de formar govern, finalment ha confirmat que també participarà a la manifestació.

El coordinador general dels populars, Elias Bendodo, ha confirmat que Feijóo assistirà a la manifestació convocada diumenge 8 d’octubre per Societat Civil Catalana (SCC) contra l’amnistia a Barcelona. “Hi assistirà”, ha assegurat, remarcant que el PP dona suport a la protesta en la qual el partit “estarà present”.

Publicitat

D’altra banda, Bendodo ha reclamat al president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, que “surti d’una vegada de l’ambigüitat i del silenci, de l’amagatall en el qual està, i s’expressi amb la mateixa claredat amb la qual ha parlat Feijóo”.

“Sánchez ha d’aclarir d’una vegada per totes si està disposat a impulsar una llei d’amnistia, ha d’aclarir ja quins són aquests detalls tècnics que falten per tancar l’amnistia”, ha insistit. Bendodo ha denunciat que el debat sobre el referèndum és un “esquer per no parlar de l’amnistia”. El número tres del partit ha argumentat que l’amnistia és “igual de greu” que el referèndum perquè “trenca l’equilibri constitucional en ambdós casos”. “Demano a Sánchez que no utilitzi eufemismes, que parli clar”, ha reiterat.

Et pot interessar  VIDEO | Aragonès defensarà l'amnistia al Senat el pròxim dilluns
Publicitat

Opinió

Minut a Minut