Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Feijóo admet “contactes indirectes” amb Puigdemont i defensa ara “normalitzar les relacions amb el nacionalisme català des de la discrepància”

Destaca que entre Junts i el PP hi ha més “coincidència” amb el programa econòmic que no pas amb el PSOE o Sumar

|

- Publicitat -

El líder del PP Alberto Núñez Feijóo ha confessat haver mantingut contactes “no personals ni directes”, però sí “indirectes”, amb Carles Puigdemont en el marc de les negociacions per a la seva investidura fallida. Feijóo s’ha expressat així durant la seva intervenció a l’esmorzar informatiu de Fórum Europa a Barcelona on ha coincidit, per exemple, amb l’expresident socialista José Montilla.

Feijóo, parlant sobre Puigdemont, ha valorat que el dirigent independentista a l’exili “no menteix”, a diferència d’altres dirigents polítics; a la vegada, ha destacat que entre Junts i el PP hi ha més “coincidència” amb el programa econòmic que no pas amb el PSOE o Sumar. D’altra banda, el líder popular ha assegurat que cal “normalitzar les relacions amb el nacionalisme català des de la discrepància” perquè, si no, “no podrem millorar el benestar dels ciutadans”.

Publicitat

Finalment, preguntat sobre la consulta del Consell de la República, on les bases van apostar per “bloquejar” la investidura de Pedro Sánchez, Feijóo ha subratllat que el resultat és “contundent” malgrat que la participació hagi estat “escassa”. I ha ironitzat: “Es parla molt del dret a decidir. No sé si això val”.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut