Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Fachín no se’n fia del PSOE després de l’acord de Llei Audiovisual: “No s’entén res. O sí…”

|

- Publicitat -

L’exdiputat i fundador d’Octuvre, Albano-Dante Fachín, ha tornat a evidenciar el més que possible engany que hi ha darrere de la llei audiovisual que ERC ha negociat amb el Gobierno. En una piulada que fa referència a un reportatge del Telenotícies de TV3, Fachín en destaca que “al final, surt un del PSOE dient que ‘ja veurem quan es tramiti la llei'”. Tot plegat, fa pensar que, malgrat la dificultat que hi ha hagut per negociar un petit percentatge de català, i que el mateix Rufián hagi admès que no han aconseguit tot el que voldrien, el Gobierno de Sánchez seguirà posant traves fins a l’últim moment, que serà quan es tramiti la llei al Congreso. “Quina mena d’acord és aquest? No s’entén res. O sí…”, ha dit el periodista.

Tot plegat, amb un acord de Llei Audiovisual que promet fets com la subvenció de doblatge i subtítols per part de l’estat, o la destinació de 15 milions d’euros anuals per la producció en català, basc o gallec.

Publicitat

Et pot interessar  Referèndum, finançament singular, rellançar el català i transició ecològica: les claus del programa electoral d'ERC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut