Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Fachín insta al Govern que decideixi si prendre mesures cautelars sobre el mosso que presumptament va presentar una denúncia falsa

|

- Publicitat -

Albano-Dante Fachín ha fet una piulada en la qual referenciava un vídeo d’Octuvre, que denunciava abusos dels Mossos d’Esquadra.

L’exdiputat ha lamentat que malgrat que s’ha demostrat que un agent de policia va posar una denúncia falsa, encara no s’han pres mesures contra aquest mosso.

Publicitat

En detall, el Mosso, que va ser processat per detenció il·legal, segueix podent exercir com a agent de seguretat, a pesar que hi ha evidències que demostren que va presentar informació falsa.

A més, el cos ha defensat que no poden suspendre’l, perquè han d’esperar que hi hagi una sentència ferma. Octuvre, però ho va desmentir, perquè sí que es poden prendre mesures cautelars.

Fachín, ha insistit que “Portem més de 82.000 visualitzacions des de dijous. El Mosso en qüestió segueix sent Mosso”. D’aquesta manera ha instat al Govern a què prengui una decisió.

En el vídeo d’Octuvre es mostraven molts altres casos de presumptes muntatges policials com ara el que estan en contra: Marcel Vivet, Esther Quintant, Jesús Rodríguez.

La plataforma ha lamentat que “els Mossos menteixen sistemàticament i que els seus responsables els estan protegint”.

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut