Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Fachín, indignat amb la candidatura catalana definitiva per als JJOO: “Quin desgavell”

|

- Publicitat -

El Govern de la Generalitat continua entestat a presentar una candidatura per celebrar els Jocs Olímpics d’hivern del 2030 als Pirineus, i des que la proposta va ser anunciada tot han sigut polèmiques i pedres al camí.

Aquest dimecres, l’Aragó va sumar un nou numeret rabiós contra Catalunya per no voler arribar a un acord de candidatura conjunta, un fet que fa que tot plegat perdi força i que des de dins el COE ja es parli de candidatura fallida.

Publicitat

Però el problema ja venia de base, amb una Catalunya disposada a celebrar uns jocs en el marc espanyol i, tenint en compte que són el 2030, la candidatura desquadrava amb la voluntat per fer la independència per part del Govern.

Així ho ha tornat a evidenciar i a recordar l’exdiputat Albano-Dante Fachín, que en una piulada responent a la proposta definitiva de Catalunya com a candidat en solitari sense l’Aragó, ha assegurat que “en solitari” no és res més que una altra manera de dir “amb el comitè olímpico español i sota la Marca España“. “Això és tot el que té a oferir el govern independentista?”, s’ha preguntat Fachín, expressant el “desgavell” i la “poca visió de país” que suposa pel Govern la seva tossuderia amb els Jocs Olímpics d’hivern.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut