Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Fachín fa caure la careta a S’ha Acabat!

|

- Publicitat -

L’exsecretari general de Podemos Catalunya ha mostrat l’autèntica cara de l’entitat que es fa dir “constitucionalista” S’ha Acabat.

Fachín ha subratllat que l’associació va enviar una carta oberta al rector de la Universitat de Barcelona en la qual lamentaven el que van catalogar de ser un intent del rector de “blanquejar les persones que van cometre uns delictes tan greus com la sedició o la malversació de fons públics”.

Publicitat

Així afirmaven que “no podem tolerar que hi hagi un diàleg amb aquelles persones que han comès un delicte i han oblidat a la meitat de la població catalana en l’exercici de la seva activitat política”.

És a dir, l’entitat que ara lamenta que no se li deixi fer actes i apel·la “el diàleg” i “la tolerància” s’oposen a què hi pugui haver jornades a la UB per tractar “El cas català: explorant espais per al diàleg i l’acord” i declinen les invitacions quan se’ls convida a participar.

D’aquesta manera ha quedat palesa la hipocresia de S’ha Acabat, que vol que se li permeti dialogar, però veta els espais dels altres. Fachín ho exemplifica amb unes afirmacions clares:”¿Libertad y Diálogo?” sí si penses com ells. “Si no jutges i a presó”.

L’exdiputat ha posat en relleu que estan “en la línia de Cs i Vox” i que quan els conviden a debatre diuen que “no podem tolerar el diàleg”.

La pregunta és, si no volen dialogar el conflicte català, què és el que volen?

“Portaveus de VOX” ha asseverat Fachín.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut