Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Fachín demana explicacions a les “cúpules independentistes” sobre la negociació dels indults

|

- Publicitat -

El periodista i tertulià Albano-Dante Fachín ha demanat explicacions a les “cúpules independentistes” per l’acord dels indults al qual s’ha arribat amb el Gobierno de Sánchez, que segons un article d’aquest diumenge a El País, haurien estat negociats, fins i tot pel que fa a la polèmica carta d’Oriol Junqueras on renunciava a la unilateralitat.

En una piulada, Fachín assegura que “si ningú ho desmenteix, queda confirmat que els indults són el fruit d’una negociació política entre el Gobierno i les cúpules independentistes”, referint-se especialment a la negociació amb ERC i Junqueras. Malgrat tot, Fachín assegura que aquest fet “és legítim” però insisteix en el fet que les cúpules “han d’explicar amb tot detall a què s’han compromès”, ja que segons aquest article, els indults arribarien dimarts, i serien parcials i reversibles, i per tant no distaria tant d’un tercer grau dels presos polítics, que seguiran sense poder fer vida política i completament controlats per la justícia espanyola.

Publicitat

Et pot interessar  El TC desestima el recurs d'empara de Junqueras contra la decisió de la JEC de no deixar-li acatar l'acta d'eurodiputat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut