Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Els indults s’aprovarien dimarts i confirmarien la farsa de les “bones intencions” del Gobierno

|

- Publicitat -

Cada cop queda més clar que hores després de l’acte de postureig que vol fer Pedro Sánchez al Liceu, s’aprovaran els indults dels presos polítics. Un article d’El País avança que s’aprovaran al Consell de Ministres de dimarts, i es justificaran per “fomentar la convivència a Catalunya”.

Però la farsa es confirma: els presos polítics no tan sols hauran d’acceptar el “perdó” del Gobierno, sinó que la resolució serà parcial i reversible. Això vol dir que només surten de la presó, però la pena per inhabilitació de càrrecs públics seguirà vigent, i que els podran tornar a tancar si els represaliats tornen a cometre un “delicte” (entre moltes cometes), si tornen a organitzar un referèndum en els pròxims.

Publicitat

Tot plegat, una decisió que hauria facilitat la polèmica carta d’Oriol Junqueras, que segons aquest article hauria estat pactada amb la Moncloa per concretar-ne els detalls i així destensar encara més les relacions entre Catalunya i Espanya.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut