Edició 2039

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 24 de febrer del 2024
Edició 2039

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 24 de febrer del 2024

Fachín crida a anar a la manifestació malgrat la desmotivació política de l’independentisme

|

- Publicitat -

L’exdiputat del Parlament de Catalunya, Albano-Dante Fachín, ha compartit una interessant reflexió per tots aquells que se senten estafats amb el modus operandi dels partits independentistes dels darrers anys, amb picabaralles constants en lloc de traçar una estratègia clara per poder assolir la independència.

En aquest sentit, Fachín creu que és un error no manifestar-se aquest dissabte, malgrat comprendre que “la gent està emprenyada amb els polítics que no es vol manifestar”. En una piulada a Twitter, el tertulià assegura que “és justament quan sentim que no ens representen quan més necessari és prendre els carrers”. Per rematar-ho, Fachín recorda que l’independentisme “som molts més dels que ells voldrien”, compartint un conjunt d’imatges que mostren manifestacions passades que han omplert molts carrers de diferents ciutats de Catalunya, demostrant el poder que pot arribar a tenir l’independentisme als carrers.

Publicitat

Et pot interessar  L'Audiència no atura la repressió i manté la condemna de presó a un independentista per les protestes de la visita del rei
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut