Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Évole s’estrena a La Vanguardia insinuant que alguns líders independentistes estan farts del mandat de l’1-O

Una bona manera de començar a acontentar aquells que li paguen un bon sou per suposats articles, seguir la línia editorial del Grup Godó

|

- Publicitat -

Diuen que aquells que viuen de l’èxit mediàtic no tenen cap mena d’escrúpols i en Jordi Évole ho confirma, és el perfil “pijo-progre” que li serveix al conservador Grupo Planeta per rentar-se la cara a La Sexta (exemple de hipocresia comunicativa, van de progres, però quant parlen del procés independentista resten propers a VOX).

Ara Jordi Évole fa el mateix favor al Grup Godó, que amb diners públics (rep milions d’euros de les administracions públiques) contracta mercenaris a sou per fer valdre el seu relat, que els independentistes no tenim dret malgrat que guanyem totes les eleccions a implementar la República Catalana.

Publicitat

En el seu primer article a La Vanguardia, Jordi Évole diu textualment: “Conec molts indepes que estan tips que es continuí invocant el mandat democràtic de l’1 d’octubre. Un en va dir: L’1-O és com el 6-1 del Barça al París Saint Germain: va ser històric, però no ens va donar la champions i a la següent ronda ens van eliminar.” I l’articulista continua…  Quan els pregunto que per què no diuen tot això en veu alta (alguns tenen tribunes i faristols on fer-ho) em diuen que si estic boig: Què vols ? Què em linxin els meus? I acaba amb una frase lapidaria: “Es reconeixen com a ostatges dels seus.”

I l’article continua amb un Évole enfurismat que no accepta que avui en dia un article a les xarxes té més força que quatre diaris mal venuts o llençats per qualsevol estació de tren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut