Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Eva Parera fitxa per Valls però segueix exercint de membre del CAC

L'exsenadora d'Unió té un sou de 106.000 euros i dedicació exclusiva en l'òrgan regulador

|

- Publicitat -

L’alcaldable Manuel Valls ha reblat més noms dels candidats de la seva llista, però no n’ha explicat alguns detalls. Si bé la setmana passada va anunciar que l’exsocialista Celestino Corbacho concorreria de número tres a la candidatura, aquest divendres ha anunciat que María Luz Guilarte, diputada de Ciutadans al Congrés, anirà de número dos mentre que Eva Parera, exsenadora d’Unió i actual militant del PSC, ocuparà la quarta posició de la llista de l’exministre.

El que no ha fet públic Valls durant la presentació de les candidates és que Parera, que va ocupar un càrrec destacat a Unió Democràtica de Catalunya -antics socis de Convergència- i que va arribar a ser senadora durant la legislatura del 2011, és actual membre del Consell Audiovisual de Catalunya, segons l’organigrama de l’ens, i amb un sou de 106.000 euros i dedicació exclusiva.

Publicitat

Parera, que ja fa setmanes que va de la mà de Valls dedicant-se a la campanya electoral per a les municipals de la capital no ha anunciat, de moment, que renunciï a la posició del Consell de l’Audiovisual. El que sí que ha fet és estripar el carnet del PSC perquè “no hi ha garantia que els socialistes no investeixin Colau i per mi això és una línia vermella”, ha sentenciat l’exsenadora.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut