Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Eulàlia Reguant encén les xarxes amb el seu comentari sobre l’acomiadament de Rahola de La Vanguardia

|

- Publicitat -

La notícia de l’acomiadament de Rahola per part del Grup Godó que no permetrà que segueixi fent columnes a La Vanguardia ha rebut, principalment, crítiques cap al diari i la seva falta de pluralitat per fer fora una columnista independentista, i la mateixa Rahola ja ha dit que l’han fet fora per motius ideològics.

Però el comentari d’Eulàlia Reguant a Twitter ho ha fet esclatar tot. “És trist que sigui Can Godó abans que TV3”, ha etzibat en una piulada. Diverses personalitats independentistes han criticat aquest comentari, titllant la cupaire d’aliada amb els unionistes i amb el Grup Godó. És el cas d’Albano-Dante Fachín, que ha defensat el debat sobre la pluralitat de TV3, i ha deixat clar que “mai em posaré al costat de l’amo secular de la impremta”. “Veure gent aplaudint Godó, a aquestes alçades…”, ha dit subtilment l’exdiputat.

Publicitat

L’exvicepresident del Parlament també ha estat subtil però contundent amb els comentaris de l’estil de Reguant sobre l’assumpte de Rahola: “Som on som perquè a alguns de nosaltres els fa més nosa l’opinió de la Rahola que la de qualsevol opinador unionista”, ha dit, remarcant que “són els mateixos als qui també els fa nosa el president Puigdemont. Trist és poc”, ha sentenciat. L’assessor en xarxes socials de Puigdemont, Aleix Clarió, també insta a reflexionar Reguant després del seu comentari on ha aplaudit l’acomiadament d’una escriptora per motius ideològics.

Et pot interessar  [Gener 2024] La Vanguardia i El Periódico abandonen “X” en català per promocionar la versió en castellà dels seus diaris
Publicitat

Opinió

Minut a Minut