Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La Vanguardia es desempallega de Pilar Rahola: “No és el primer intent de fer-me fora”

|

- Publicitat -

Una de les periodistes catalanes més reconegudes, Pilar Rahola, ha signat aquest diumenge la seva última columna amb La Vanguardia després que l’hagin fet fora.

Així ho ha anunciat la mateixa Rahola des de les seves xarxes socials, on assegura que els motius d’aquest comiat són “ideològics i polítics” després d’haver rebutjat peticions per canviar els seus plantejaments. A més, Rahola també assegura que “no és el primer intent de fer-me fora”, i apunta que la decisió final ha estat construïda “des de dalt de tot i més enllà”.

Publicitat

En la seva última columna, critica “el silenci i la servitud” de molts catalans que haurien de defensar Catalunya, remarcant que “d’aquest silenci i servitud es nodreix la nostra decadència”.


Amb tot, la xarxa s’ha omplert de suports cap a Rahola, que ha rebut missatges d’alguns polítics com ara el president Puigdemont, el qual l’avisa que “A Madrid i més a prop, alguns et volen amb sordina” i l’insta a continuar escrivint “com a dona lliure”.

Et pot interessar  Aragonès supera Puigdemont segons una enquesta de líder més ben valorats, però té per davant Asens i Albiach
Publicitat

Opinió

Minut a Minut