Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Estrada insta Puigdemont a fer una “esmena claríssima” a les polítiques de Junts

La candidata anticapitalista assegura que Junts "és la Convergència de tota la vida onejant una estelada"

|

- Publicitat -

La candidata de la CUP, Laia Estrada, ha demanat al cap de llista de Junts, Carles Puigdemont, que faci una “esmena claríssima” a les polítiques de Junts, davant la confusió que a parer seu causa el discurs de Puigdemont i les accions de la formació que encapçala. En una entrevista a Ser Catalunya, la candidata anticapitalista ha afirmat que Junts “avui en dia és la Convergència de tota la vida onejant una estelada. Si escoltem Puigdemont és una cosa i si veiem què ha fet Junts, és la contrària”. “Que s’aclareixin” ha afegit.

Sobre els pactes postelectorals, Estrada ha avisat tant a Junts com a ERC que “difícilment” es podrà arribar a un acord si continuen amb la seva política com fins ara. “Pensem que estem en un moment que hem d’interpel·lar la resta de forcaes perquè siguin responsables amb el que necessita el país”, ha dit.

Publicitat

Estrada ha explicat que la CUP té l’esperança que les forces independentistes assumeixin que tenen el deure de desplegar una “agenda nacional i social pròpia”. I també ha interpel·lat els comuns a “deixar d’imposar-se com a límits el que imposa el PSOE” per anar més enllà del règim del ’78.

Et pot interessar  L’Executiva de Junts aprova per unanimitat les llistes de Puigdemont per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut