Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Espadaler es destapa com a soci del feixisme condemnant el tall de la Meridiana

|

- Publicitat -

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup PSC-Units, Ramon Espadaler, ha demanat “responsabilitats” al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, pels talls habituals a la Meridiana per convocatòries de protesta ciutadanes. Espadaler, en un fil a Twitter, ha denunciat que el Departament d’Interior “desaten” els informes “reiterats” de l’Ajuntament de Barcelona, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. “És intolerable”, ha dit. El líder d’UxA, que també és diputat del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar, considera que el Govern no pot ser “ni espectador ni còmplice” dels talls.

El diputat adverteix que el dret de manifestació és un dels fonamentals, però denuncia que el seu exercici no pot vulnerar “contínuament i sistemàticament” altres drets dels veïns de la zona.

Publicitat

Les declaracions s’han fet arran de les convocatòries que hi va haver aquest dimarts a la Meridiana, tant a favor com en contra dels talls de trànsit que provoquen les concentracions. Allà s’hi van unir també Ciutadans, Partit Popular Català i Vox. Separats per un cordó policial, l’agrupació Meridiana Sense Talls es va concentrar per denunciar la problemàtica que asseguren que generen els talls, i el col•lectiu independentista Meridiana Resisteix defensava el seu dret manifestar-se mentre reclamava la llibertat “dels presos i exiliats”.

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut