Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[ESCÀNDOL] Demanen sis anys de presó pel madrileny detingut a la manifestació post-sentència de l’1-O

|

- Publicitat -

Les manifestacions que van succeir després de la sentència de l’1-O, que ha culminat amb la condemna injusta dels presos polítics i liders del procés independentista, encara porten cua, i no hi ha pandèmia que aturi una justícia espanyola que perseguirà tot aquell que doni suport al dret de l’autodeterminació.

Un dels casos més sonats és el de Dani Gallardo, el jove madrileny que va ser detingut durant la manifestació a Madrid contra la sentència, i que encara ara es troba en presó provisional a l’espera de ser jutjat. Ara, la Fiscalia repressora de Sánchez demanarà fins a sis anys de presó per presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics i lesions lleus.

Publicitat

Segons ha avançat el Nació Digital, el Movimiento Antirepresivo de Madrid ha exercit de grup de suport des que va entrar al centre penitenciari d’Alcalá-Meco, lluitant perquè l’alliberessin de la presó preventiva, a la qual cosa el jutge s’hi va negar en rodó, i des de l’associació han declarat que tenen la sensació que “quan veuen un recurs a nom de Daniel Gallardo, directament no se’l llegeixen”.

Abans de l’estat d’alarma, des de Catalunya ja s’havien fet mobilitzacions en suport a tots els detinguts injustament per manifestar-se contra la sentència del procés, entre els quals també hi havia Dani Gallardo.

Et pot interessar  L'Audiència de Madrid ordena la detenció de Dani Gallardo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut