Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ernest Maragall tornarà a presentar-se al procés per ser l’alcaldable d’ERC a Barcelona

|

- Publicitat -

La Federació de Barcelona d’ERC ha iniciat el procés de primàries per escollir el candidat a les eleccions municipals del 2023. Aquestes se celebraran el 27 de maig. El proper dimecres, 20 d’abril, s’obrirà el termini per a la recollida d’avals dels candidats, que hauran de comptar amb el suport del 10% de la militància d’ERC Barcelona o amb l’aval de l’Executiva Regional. Les candidatures es proclamaran el 6 de maig. El 27 se celebrarà la jornada de primàries i el 28 finalitzarà el procés amb la celebració del Congrés regional on es proclamarà el cap de llista. Ernest Margall ha dit a ‘Nació Digital’ que s’hi presentarà.

Maragall veu “difícil” exportar el model de govern bipartit que hi ha a la Generalitat i considera que el rellevant per a la governació per la ciutat és el resultat que es produeixi d’ERC i, en contrast, amb el PSC. En aquest sentit, diu que els socialistes no són un possible soci de govern: “Clarament no”. Afegeix que el paper de Junts és menys rellevant.

Et pot interessar  ERC demana concrecions al govern estatal en la conversió de la comissaria de Via Laietana en un "lloc de memòria"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut