Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

ERC, contundent sobre el descarrilament de Sitges: “Demostra la deixadesa, irresponsabilitat i desídia del govern espanyol”

Els republicans insisteixen en el traspàs de Rodalies per "poder millorar el dia de la gent" mentre reclamen "trens dignes que arribin a l'hora"

|

- Publicitat -

La darrera incidència de Rodalies, una de les més greus, ja que ha suposat el descarrilament d’un tren Talgo a Sitges (Garraf), que afortunadament no duia viatgers a bord, ha tornat a fer palès la necessitat de traspassar la gestió de Rodalies a l’administració catalana. Després que la consellera de Territori, Ester Capella, ho hagi tornat a reclamar aquest dimecres, ERC insisteix que aquesta última incidència és una mostra més de la “deixadesa, irresponsabilitat i desídia” del govern espanyol amb les infraestructures de Catalunya.

Així s’ha expressat la portaveu d’ERC, Raquel Sans, aquest dimecres, 16 d’agost, després que la incidència també hagi provocat afectacions tant a la circulació de diverses línies, que han quedat tallades, com a milers d’usuaris que no han pogut amagar la seva indignació respecte a la gestió d’alternatives per a la mobilitat.

Publicitat

Sans ha lamentat el “caos” de Rodalies i ha insistit en el traspàs de la xarxa. “És una prioritat poder millorar el dia de la gent”, ha defensat Sans, que ha reclamat “trens dignes que arribin a l’hora”.  Així mateix, la portaveu republicana ha demanat donar una resposta “digna” en casos d’avaria.

Et pot interessar  Rovira empatitza amb el "dolor" de Sánchez però li retreu que ella va haver de marxar a l'exili
Publicitat

Opinió

Minut a Minut