Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Capella exigeix que el traspàs de Rodalies sigui “una realitat” arran del descarrilament d’un tren a Sitges

"Les incidències són una constant des de fa anys i panys per una manca d'inversió històrica", ha criticat Capella

|

- Publicitat -

Les constants incidències registrades a la xarxa ferroviària catalana fan que el traspàs de Rodalies sigui una exigència cada vegada més freqüent. Després que el passat dimarts un tren Talgo sense viatgers descarrilés a Sitges (Garraf), deixant inoperatives les línies R2 Sud, R12, R15, R16 i R17la consellera de Territori, Ester Capella, ha tornat a exigir que el traspàs de Rodalies sigui “una realitat”.

“Les incidències són una constant des de fa anys i panys per una manca d’inversió històrica“, ha criticat Capella, que ha assegurat que hi ha una “voluntat manifesta de no invertir” per part del govern espanyol. La titular de Territori ha recordat que en 8 de cada 10 dies hi ha incidències a la xarxa ferroviària i ha lamentat que els problemes siguin “múltiples i variats”. “Deixin que ens ho fem nosaltres, que segurament els trens seran molt més puntuals perquè no hi haurà incidències ni a les vies ni a les màquines”, ha etzibat la consellera.

Publicitat

Poc després que Capella fes aquestes declaracions, s’ha registrat una nova incidència, aquesta vegada entre Gavà i el Prat, que afecta la circulació dels trens de les línies R2 i l’R2 Sud, en provocar retards de fins a 30 minuts.

Et pot interessar  Els usuaris de Rodalies afectats pel descarrilament del tren a Sitges, indignats amb la gestió: "Porto una hora per fer una parada"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut