Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

ERC proposa una llei per legalitzar el consum de marihuana

|

- Publicitat -

ERC proposarà una llei aquest dimarts al Congreso de los Diputados que demanarà legalitzar la marihuana als mateixos espais on es pot consumir tabac, i per tant, es podrà consumir en espais a l’aire lliure, i propietats privades. La intenció que tenen els republicans amb aquesta llei és posar fi a les màfies i el mercat negre, així com avançar en la lluita contra les addiccions i la conscienciació social de les drogues.

Segons ha avançat Rac 1 aquest dimarts, ERC vol seguir l’exemple de països on la legalització del consum i la venda de la marihuana hagi fet que el tràfic il·legal d’aquesta droga s’hagi reduït dràsticament, o directament hagi desaparegut. Pel que fa a la seva venda, per aconseguir-ne només es podria fer créixer en autocultiu o comprar-la a la farmàcia sota recepta mèdica. Pel que fa a les botigues com els “grow shop” seguirien podent vendre les llavors de la planta.

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut