Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

ERC i els comuns inicien les negociacions formals per afrontar els pressupostos

|

- Publicitat -

El Govern de Catalunya amb ERC al capdavant i sola enfronta setmanes clau per a l’aprovació dels pressupostos, motiu pel qual ha mantingut reunions tècniques amb els principals grups a l’oposició: els comuns, Junts i el PSC. D’aquests, sembla que només amb els comuns les converses sobre els comptes prosperen a bon ritme; un cop finalitzada la trobada tècnica d’ahir, els comuns asseguren que donen per iniciades formalment les negociacions per afrontar els pressupostos.

El Govern i els comuns, després de mantenir la tercera reunió tècnica per abordar els pressupostos, han conclòs la reunió acordant unes bases de negociació per encarar els comptes, segons informa El Món. En Comú Podem ha plantejat a l’executiu d’Aragonès el pla que va presentar un dia abans de la reunió, el 17 de novembre, en el qual consten fins a 7 eixos per encarar la negociació dels pressupostos i fer front a l’augment del cost de vida.

Publicitat

Un cop finalitzada la trobada, els comuns van valorar-la positivament, tot i que continuen alertant que “queda poc temps” i dubtant que el Govern compleixi amb els terminis establerts.

Per altra banda, ERC no va reunir-se únicament amb els comuns. El mateix divendres va trobar-se amb Junts, els quals van concloure la reunió exigint conèixer el detall de les xifres del pressupost. Per altra banda, ERC també va trobar-se amb el PSC, però la reunió no va donar peu a cap negociació, sinó a les crítiques dels socialistes que lamenten “lentitud”.

Et pot interessar  Govern i Comuns es reuneixen aquesta tarda després que el Consell Executiu aprovi els pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut