Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

JxCat reclama al Govern el detall de les xifres del pressupost

|

- Publicitat -

Aquest divendres, 18 de novembre, ERC i Junts han mantingut una reunió tècnica per tal d’estudiar els pressupostos i els possibles suports als quals opten abans de portar-los a debatre al Parlament, una cosa que l’executiu català ha assegurat que vol fer abans de finals d’any. La trobada entre ambdós partits, que fins fa poc eren socis de govern, ha conclòs amb Junts reclamant al Govern conèixer el detall de les xifres del pressupost.

La reunió ha durat poc més d’una hora, i el partit ha emès un comunicat posterior a aquesta. En l’escrit, destaquen que la trobada ha estat “exclusivament de caràcter tècnic”, tot demanant al Govern que els proporcioni el pressupost desglossat de tots els departaments “i no només d’alguns”.

Publicitat

Junts també exigeix més concreció en les partides del pressupost en recerca, les previstes per escoles concertades, les partides per l’FP i l’import previst del salari mínim, així com conèixer el contingut de la llei de mesures d’acompanyament dels pressupostos. Finalment, han exigit al Govern que faci públiques les dades sobre els comptes que es podrien fer si els catalans disposessin “tots els recursos” que generen.

Et pot interessar  Estrada insta Puigdemont a fer una "esmena claríssima" a les polítiques de Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut