Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

ERC avisa que són “molt lluny” d’aprovar els pressupostos de l’estat però no presentarà esmena al projecte

|

- Publicitat -

Els republicans ja no són necessaris, amb el PDeCAT i Ciudadanos el Gobierno en té suficients 

ERC no presentarà esmena a la totalitat al projecte de pressupostos generals de l’Estat i en facilitarà així la tramitació al Congrés dels Diputats. Els republicans han avançat aquest divendres la seva posició advertint que bloquejar els comptes en plena pandèmia de covid-19 “seria una greu irresponsabilitat”. “Són una necessitat urgent”, han assegurat, però alhora han advertit que el projecte “ha de millorar” perquè són “molt lluny de poder donar-hi suport”. “Avui simplement el que fem és no bloquejar la seva tramitació, i ha de ser el govern espanyol qui busqui els seus suports per acabar-los aprovant”, han argumentat.

Publicitat

Els republicans han subratllat el “moment social i econòmic molt delicat” que es viu a l’Estat espanyol i a Catalunya per les conseqüències del coronavirus sobre el sistema sanitari i també l’economia. Per això rebutgen el “no a tot” i aposten per treballar els pressupostos “perquè siguin justos amb Catalunya i amb les necessitats de la ciutadania en la situació actual”.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut