Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

ERC apunta a una proposta d’eleccions com a resposta a la possible inhabilitació de Torra

|

- Publicitat -

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha instat aquest dilluns els partits independentistes a arribar al debat de política general (DPG) de dimecres amb un acord sobre com respondre a la possible inhabilitació del Tribunal Suprem (TS) al president de la Generalitat, Quim Torra.

En una conferència de premsa telemàtica, ha sostingut que el debat de política general és un bon escenari per poder “explicitar” aquest acord, que veu possible i espera que en les properes hores les formacions independentistes es reuneixin per arribar a un consens.

Publicitat

Vilalta ha defensat la necessitat d’evitar que el Suprem marqui el futur de la legislatura, per la qual cosa demana respondre a la possible inhabilitació amb unitat i “amb més democràcia” perquè sigui la ciutadania qui decideixi el futur de Catalunya i no pas els tribunals, però no ha concretat si això vol dir que proposen convocar eleccions.

Et pot interessar  ERC reclama al govern espanyol que expedeixi de manera immediata la declaració de reparació de Companys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut