Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

En marxa el recompte de vots de les eleccions municipals a Barcelona

El recompte és especialment interessant aquest any, ja que només 141 vots separen el PSC de Barcelona en Comú

|

- Publicitat -

El recompte de vots de les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona ja està en marxa a la Junta Electoral de Zona, ubicada a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat. Complint amb la normativa, exactament cinc dies després de la celebració de les eleccions municipals s’ha iniciat el recompte que verificarà que els comptes no són erronis, un procés que pot allargar-se com a màxim tres dies. Tenint en compte el calendari estipulat, el pròxim dilluns, 5 de juny, es coneixerà el resultat final de les eleccions municipals.

Desenes d’apoderats i apoderades dels diferents partits polítics han arribat a la Ciutat de la Justícia a les 10 del matí d’aquest divendres, 2 de juny, per iniciar el procés de recompte dels sufragis registrats durant el passat 28 de maig, que busca comprovar que l’escrutini del mateix diumenge va fer-se correctament i que els vots nuls ho siguin realment. El recompte és especialment interessant aquest any, ja que només 141 vots separen el PSC de Barcelona en Comú, que segons els resultats del diumenge van aconseguir 10 i 9 regidors, respectivament.

Et pot interessar  La JEZ censura l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obligant-lo a retirar banderes, símbols i pancartes independentistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut