Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Empreses contractades per PP i Vox oculten més de tres milions d’euros en factures

|

- Publicitat -

Després de les irregularitats que va descobrir el Tribunal de Cuentas a les despeses de Vox durant la campanya per les eleccions del 28-A, ara s’ha descobert que fins a 14 empreses contractades pel PP i Vox per les eleccions europees del 2019 han ocultat detalls de factures que sumen més de tres milions d’euros, cobrades als partits mencionats.

Publicitat

El tribunal ha advertit a les formacions polítiques que els seus proveïdors han de complir la llei enviant dades i fent-ho dins del termini previst, ja que l’article 133,5 de la Llei electoral obliga els seus proveïdors a remetre al fiscalitzador “informació detallada de la facturació efectuada a les formacions polítiques per imports superiors als 10.000 euros”.

Si es desglossen les xifres concretes, els populars tenen vuit proveïdors que no van informar de les seves factures, que sumaven 1,59 euros, mentre que Vox va contractar sis empreses que per 1,55 milions no declarats.

 

Et pot interessar  El PP amenaça amb utilitzar "tots els instruments al seu abast" per frenar l'ús del català, el basc i el gallec al Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió