Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Elsa Artadi posa de manifest la insatisfacció de Junts amb el full de ruta independentista

|

- Publicitat -

Elsa Artadi ha expressat el malestar de JxCat davant el full de ruta independentista: “Estem increïblement frustrats del poc que avancem cap a la independència”. Així mateix, ha assegurat que “tots els partits polítics”, inclòs Junts, “han de prendre nota” per tal que de fer passes endavant. “Necessitem els partits polítics i les institucions a l’alçada”, ha dit la vicepresidenta del partit referint-se a la “majoria” del 52%.

Durant l’acte de JxCat al districte d’Horta-Guinardó, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha retret a ERC que no hi hagi “consens” per tirar endavant la llei de l’audiovisual de Catalunya. “La llengua és un tema de país i no hi pot haver cap negociació partidista que pugui posar-la en perill”, ha afirmat.

Publicitat

Així mateix, Borràs ha demanat “fer valer” el resultat “històric” que van treure els partits independentistes en les eleccions del 14-F. “La gent que va votar independència no ha deixat d’existir i la majoria independentista no està trencada”, ha defensat.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut