Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els talibans a Kabul afirmen que les delegacions diplomàtiques estan fora de perill

|

- Publicitat -

El portaveu talibà, Zabihulà Mujahid, ha assegurat aquest diumenge que totes les delegacions diplomàtiques i institucions estrangeres a Kabul, així com els seus treballadors, “no s’enfrontaran a cap perill”, després que hagin accedit ja al Palau de Govern a la capital.

“Assegurem a totes les ambaixades, centres diplomàtics, institucions i llocs i ciutadans estrangers a Kabul que no s’enfrontaran a cap perill”, ha escrit a Twitter Mujahid.

Publicitat

“Que romanguin a Kabul amb plena confiança, les forces de l’Emirat Islàmic tenen la tasca d’enfortir la seguretat de Kabul i de les altres ciutats”, ha afegit el portaveu talibà, que ja han accedit al Palau de Govern, hores després que el president afganès, Ashraf Ghani, hagi fugit.

Aquestes declaracions tenen lloc mentre les delegacions diplomàtiques estrangeres s’afanyen per evacuar com més aviat millor el seu personal a través de l’aeroport de Kabul, que hauria estat escenari en les últimes hores d’un tiroteig, segons ha alertat els Estats Units. Tampoc no han fet cap comentari sobre els civils que puguin residir a la ciutat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut