Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023

Els robatoris violents que proliferen a la Barcelona de Colau afecten de ple la dona de qui la va fer alcadessa

|

- Publicitat -

La multimilionària Susana Gallardo, dona de Manuel Valls, ha estat víctima d’un assalt violent aquest dimecres al barri de Sant Gervasi- Galvany. Segons publica ‘Metrópoli Abierta’ un home amb un casc de moto s’ha acostat a la dona per a preguntar-li l’hora i, tot seguit, li ha arrencat el rellotge que portava, causant-li esgarrapades al braç i acte seguit ha fugit amb un moto, on l’esperava el pilot. Els fets han tingut lloc davant del número 5 del carrer de Bori i Fontestà. El regidor i encara líder de Barcelona pel Canvi ha arribat al lloc 10 minuts després per ajudar la seva esposa, que estava “molt espantada”.

Publicitat

Els veïns dels voltants del Turó Park alerten que els robatoris a la zona s’han incrementat en els últims mesos. Al febrer van saltar les alarmes en diversos col·legis del districte en detectar-se una onada de robatoris​ a estudiants menors d’edat.

Et pot interessar  ERC referma el seu rol d'oposició a Barcelona i critica la "competència" entre TriasxBCN i BComú per entendre's amb Collboni
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió