Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Els robatoris es desborden: Els Mossos detenen en menys de vuit hores set joves a Barcelona

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts set joves per robatoris amb violència i intimidació al barri del Raval i la plaça Catalunya, i amb nombrosos antecedents similars. En el marc del pla Tremall de lluita contra la multireincidència, diversos agents uniformats i de paisà van fer cinc actuacions diferents que van acabar amb set detencions entre les 4 de la tarda i la mitjanit. Els arrestats, d’entre 18 i 25 anys, acumulen uns 60 antecedents policials i alguns ja eren coneguts de la policia catalana.

Segons han explicat fonts policials a l’ACN, la primera actuació va ser cap a les 4 de la tarda a la plaça del Pedró, quan dos agents de paisà van veure tres homes intentant robar un rellotge. Els policies es van identificar, però els tres individus van fugir amb patinet. Dos d’ells van ser atrapats i detinguts.

Publicitat

Cap a dos quarts de nou del vespre, als jardins dels Horts de Sant Pau, un home es va apropar a una patrulla no uniformada i els va dir que havia reconegut el noi que el 21 d’abril passat li havia entrat a robar a la tenda de campanya mentre dormia. Els agents van fer comprovacions i van trobar la denúncia. Van identificar el sospitós i el van arrestar.

Cap a les 21.10 hores, al carrer Riera Baixa, agents uniformats van ser alertats per una persona que els va dir que dos individus li havien intentat robar de manera violenta una cadena i un anell. Els sospitosos van ser identificats i detinguts.

A dos quarts de dotze, un ciutadà va anar a la comissaria i va denunciar que acabava de veure el noi que aquest mateix dimarts al matí li havia robat el rellotge mentre dormia en un banc. Els agents van anar amb la víctima a la plaça Sant Josep, darrere el Mercat de la Boqueria, i allà van detenir el sospitós.

Et pot interessar  Desarticulada una banda criminal dedicada a robar fars de vehicles: sis detinguts a Jaén i Barcelona

Per últim, a la mateixa hora però a la plaça Catalunya, dos agents de paisà van veure un conegut lladre habitual, de 19 anys i una vintena d’antecedents. El van seguir i van veure com el jove s’apropava a un home i li intentava robar alguna cosa de la butxaca mitjançant el mètode conegut com a ‘Ronaldinho’. Els agents van actuar i el van detenir.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut