Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els Mossos al servei de l’estat colpegen amb porres els manifestants que protestaven contra l’acte polític de Vox a Valls

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra han colpejat amb porres els manifestants que han protestat contra l’acte de campanya de Vox celebrat aquest diumenge a Valls. Els enfrontaments s’ha produït a la Font de la Manxa quan l’acte polític ja s’havia acabat i ja no quedaven simpatitzants del partit d’extrema dreta. Una trentena de persones ha acompanyat els milintants de Vox, encapçalats per Javier Ortega Smith, que han passejat pels carrers del municipi. Durant el recorregut hi ha hagut moments de tensió amb els manifestants. Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli control policial per impedir que els dos grups es trobessin. Desenes de persones han llançat ous contra els simpatitzants de Vox i els veïns han desplegat una estelada de grans dimensions.

Els manifestants han cridat insults contra els militants de Vox i s’han encarat a certs mitjans de comunicació i efectius policials. A més, han posat ‘Els Segadors’ a tot volum just quan els de Vox han entrat a la plaça.

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han desplegat desenes d’agents i vuit unitats de la BRIMO. Quan l’acte ja s’havia acabat, un grup més reduït que els 200 manifestants inicials s’han desplaçat del Portal Nou, on s’ha celebrat l’acte polític, fins a la Font de la Manxa. En aquest punt, els Mossos han encapsulat els manifestants i s’han produït els enfrontaments.

Et pot interessar  Elena defensa la "coherència" de convocar la segona plaça de major dels Mossos i subratlla que "ja estava prevista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut