Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els empresaris del Pirineu favorables els JJOO critiquen l’actuació política: “Estem emprenyats i decebuts”

|

- Publicitat -

Josep Castellarnau, cap visible de la plataforma favorable als Jocs d’Hivern, ha remarcat que els empresaris del Pirineu estan “molt emprenyats” i “decebuts” amb la classe política per deixar escapar una “oportunitat única” pel Pirineu. El president de la Federació d’Hostaleria de Lleida ha demanat al Govern i al Comitè Olímpic Espanyol (COE) que comencin a treballar en una candidatura per al 2034. Mentrestant, ha reclamat a l’executiu català que tot i caure la candidatura olímpica pel 2030 s’inverteixi en la millora de totes aquelles infraestructures que s’havien de fer i que “han de millorar la vida dels pirinencs”.

En nom de la plataforma favorable als JJOO, Castellarnau, ha demanat a les administracions que facin “tot l’esforç possible perquè 2034, sigui sols o acompanyats, es pugui disputar la competició olímpica”.

Publicitat

Castellarnau ha apostat també per ajudar a modernitzar les estacions d’esquí catalanes i arribar al 2034 amb molt bon estat i disposar dels millors complexos per fer uns Jocs d’hivern.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut