Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Els documents que demostren que Francisco Marco va mentir descaradament sobre els fets de la Camarga

|

- Publicitat -

El programa FAQS de TV3 va convidar aquest diumenge a l’exdirector de Método 3, Francisco Marco, i les seves declaracions van ser l’entrada de diversos programes d’aquest dilluns al matí. En concret, Marco va assegurar que va ser Alícia Sánchez-Camacho la que va encarregar la gravació de la Camarga, una gravació on ella mateixa també estava implicada. Però tot i que pugui semblar que tot aquest espionatge fos legal per tal de destapar els draps bruts de la família Pujol a Andorra, si es mira amb lupa hi ha coses que no encaixen.

José Zaragoza i la seva relació amb Método 3

Publicitat

En uns documents als quals ha tingut accés La República, es pot comprovar que Francisco Marco va mentir en directe a la televisió, ja que queda demostrat (i de fet, des de fa bastant de temps), que el client de Método 3 per aquest assumpte va ser ni més ni menys que el socialista José Zaragoza.  De fet, Zaragoza havia tingut una relació sentimental amb la directora de Método3 a Barcelona, Elisenda Villena, la mateixa que recentment va admetre a l’Audiència Nacional que l’encàrrec d’aquest enregistrament va venir per part del socialista, tal com constata un article de VozPópuli. Aquest contacte de Zaragoza amb l’empresa de Marco consta en un informe policial sobre la investigació:

 

La conversa de Camacho i Villarejo

Una altra mostra que Camacho no sabia que la gravaven és l’actual filtració de la conversa de l’exlíder del PPC amb Villarejo, on aquesta li dona un número de telèfon a Villarejo assegurant que és el de “Vicky”, sense saber-ne el nom complet. Si hagués estat darrere de l’operació de la Camarga sí que hauria sabut aquest nom per l’informe proporcionat per Método 3.

Per acabar-ho d’adobar, el recent convidat del FAQS ja té antecedents per mentir. En el seu cas, per obtenir proves il·legalment en el marc de l’Operació Catalunya, fet que li va costar la imputació en un jutjat de Barcelona.

Aquesta documentació serveix no només per deixar en evidència l’exdirector de Método 3, sinó també per denunciar el blanqueig que n’han fet alguns grans mitjans catalans, donant veu a una persona que amb els anys només fa que perdre la credibilitat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut