Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Els diputats de Vox al Parlament balear expulsen del grup el president de la cambra i la líder del partit

|

- Publicitat -

El grup de Vox al Parlament de les Illes Balears ha expulsat el president de la cambra, Gabriel le Senne, i la líder de la formació, Patricia de las Heras, de les seves files. La decisió no compta amb el suport de la direcció estatal, que ja ha amenaçat els responsables d’aquest moviment amb fer-los fora del partit de forma cautelar. Ho ha dti en roda de premsa aquest dilluns el secretari general de Vox, Ignacio Garriga, que ha mostrat el seu suport als dos afectats, a qui ha descrit com a “persones compromeses”.

Segons ha dit, l’expulsió de Le Senne i De las Heras l’han decidit “cinc diputats de manera unilateral sense absoluta autorització ni informació a la direcció nacional del partit”. El moviment dins del grup balear arriba després de l’assemblea general de Vox, que ha reelegit Santiago Abascal com a president del partit. Tot i això, Garriga ha vinculat la situació a l'”ambició personal” dels que l’han promoguda i al fet que Le Senne, president del Parlament balear, s’hagués compromés a fer que les comunicacions de la cambra fossin en castellà.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut