Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Els comuns tampoc admeten l’èxit de l’acte del Consell per la República

Insisteixen en seguir la via que vol el Gobierno: “l’únic engany és insistir amb vies fracassades”

Agències 01/03/2020
Pla mitjà de Joan Mena, portaveu dels comuns, en una atenció a la premsa el dia 1 de març de 2020 a Badalona. (Horitzontal)

El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena ha demanat a Junts per Catalunya i més concretament a Carles Puigdemont i Clara Ponsatí que “no diguin que el diàleg és un engany perquè ells són conscients i saben que l’únic engany és insistir amb vies fracassades”. Mena, que aquest diumenge ha participat en una manifestació a Badalona contra els fons voltors i a favor de la regularització dels lloguers, ha considerat que “potser el que persegueixen és fer descarrilar l’agenda progressista que Catalunya necessita.”El que necessitem és que el diàleg se solidifiqui perquè pot ajudar a solucionar conflictes com la regulació dels lloguers”, ha afegit.

Joan Mena ha denunciat en declaracions als mitjans que més de 250 famílies s’han vist afectades per les pujades abusives del preu del lloguer per culpa del fons Azora. “Se’ls està vulnerant el seu dret més bàsic a l’habitatge”, ha criticat durant la manifestació que ha començat davant l’Ajuntament de Badalona aquest dissabte al migdia.