Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Els comuns tampoc admeten l’èxit de l’acte del Consell per la República

|

- Publicitat -

El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena ha demanat a Junts per Catalunya i més concretament a Carles Puigdemont i Clara Ponsatí que “no diguin que el diàleg és un engany perquè ells són conscients i saben que l’únic engany és insistir amb vies fracassades”. Mena, que aquest diumenge ha participat en una manifestació a Badalona contra els fons voltors i a favor de la regularització dels lloguers, ha considerat que “potser el que persegueixen és fer descarrilar l’agenda progressista que Catalunya necessita.”El que necessitem és que el diàleg se solidifiqui perquè pot ajudar a solucionar conflictes com la regulació dels lloguers”, ha afegit.

Joan Mena ha denunciat en declaracions als mitjans que més de 250 famílies s’han vist afectades per les pujades abusives del preu del lloguer per culpa del fons Azora. “Se’ls està vulnerant el seu dret més bàsic a l’habitatge”, ha criticat durant la manifestació que ha començat davant l’Ajuntament de Badalona aquest dissabte al migdia.

Et pot interessar  Capella vol prohibir abans del 12-M l’ús del contracte temporal per esquivar el topall als lloguers: “És una urgència”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut