Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Els comuns amenacen a la Generalitat respecte als pressupostos: “O seiem a negociar des del minut 1, o no hi seurem”

Els comuns, amb qui la Generalitat va acordar els comptes d’enguany, han advertit l’executiu que cal que es compleixin els pressupostos actuals per seure a negociar

Redacció 12/07/2022
La presidenta d'En Comú Podem, Jéssica Albiach

Els pressupostos són un tema delicat que aixeca polseguera. El Govern sense acord i des de comuns toquen la llaga perquè es posicioni i s’aprovin els pressupostos de l’Estat del 2023, malgrat la gran polèmica de la manca d’inversions a Catalunya per part de Gobierno.

Jéssica Albiach, portaveu d’En Comú Podem ha llançat un advertiment a la Generalitat: “O seiem a negociar des del minut 1, o no hi seurem”. Els comuns, amb qui la Generalitat va acordar els comptes d’enguany, han advertit l’executiu que cal que es compleixin els pressupostos actuals per seure a negociar.

A més, una altra condició és negociar-los amb ells “des del primer dia”, tot i que no amb exclusivitat. Cal recordar que aquest dimarts han mantingut una reunió de seguiment i també han començat els contactes de cara a l’any que ve, tot i que sense entrar en detall.