Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els centres de salut amenacen Ayuso amb una nova vaga pel col·lapse de l’Atenció Primària

|

- Publicitat -

El sindicat mèdic AMYTS ha donat un cop sobre la taula i ha enviat un categòric comunicat a Isabel Díaz Ayuso, segons avança El Plural. Davant l’avanç de la sisena ona del virus i el pic de contagis que ha provocat la variant òmicron, els professionals de l’Atenció Primària estan farts de sentir-se menystinguts i amenacen amb una nova vaga.

La carta dirigida a la presidenta autonòmica i al conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero remarca la situació límit de l’Atenció Primària: “Els metges ja hem expressat, sense que se’ns escolti, que no seguirem així. Les agendes interminables, l’absència de suplents, la burocràcia asfixiant i la falta de suport i de mesures efectives per part de l’Administració han generat el descoratjament dels metges i, en molts casos, que emmalalteixin o abandonin”.

Publicitat

En cas de no rebre resposta d’Ayuso, el sindicat mèdic obri la porta a accions protesta com la reactivació de la convocatòria de vaga de metges d’AP, “que va ser desconvocada amb un acord que Sanitat ha incomplert”.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut