Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Els aliats de Sánchez també discrepen del seu discurs blanquejant la brutalitat policial

|

- Publicitat -

La vicepresidenta segona del Gobierno i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha reaccionat al tràgic salt massiu a la tanca de Melilla i s’ha declarat “molt impactada” per les imatges de la frontera de la ciutat autònoma. “Cal aclarir ja el que ha succeït”, ha afirmat Díaz en un missatge al seu compte de Twitter, discrepant així de la defensa de l’actuació de la policia marroquina feta pel president espanyol, Pedro Sánchez, que ha culpat “les màfies que trafiquen amb persones” de la catàstrofe humanitària, amb més de 20 víctimes mortals i uns 300 ferits. “Apostaré sempre per una política migratòria respectuosa amb els drets humans. Ningú ha de morir així”, ha continuat la vicepresidenta segona i titular de Treball.

Més contundent ha estat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha reclamat al president espanyolque rectifiqui la seva reacció davant la mort de 37 persones. “M’han avergonyit les seves paraules”, ha dit aquest diumenge al ‘Via Lliure’ de Rac1 sobre les declaracions de Sánchez, que va qualificar “d’assalt violent” l’intent d’entrada. A l’alcaldessa de Barcelona l’ha sorprès la “fredor” i “manca d’empatia” del president espanyol envers les víctimes. Tanmateix, Colau creu que no cal trencar amb el govern espanyol per això, però sí que ha exigit una “investigació” de les morts i “assumpció de responsabilitats”.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut