Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Elisenda Paluzie deixa de col·laborar amb ‘Nació Digital’ pel titular tendenciós sobre Dolors Feliu

Paluzie s'ha mostrat contundent contra el mitjà, al qual ha acusat de "mala praxi periodística"

|

- Publicitat -

L’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha anunciat que deixa de col·laborar amb el mitjà ‘Nació Digital’ arran de la publicació d’una entrevista amb l’actual presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, sota un titular que Paluzie considera tendenciós. “S’ha fet amb tota la mala intenció”, critica l’expresidenta, que afegeix que no vol “ser còmplice d’aquestes pràctiques per interessos polítics”.

Paluzie s’ha mostrat contundent contra el mitjà, al qual ha acusat de “mala praxi periodística”. “Posar entre cometes com a titular una frase que la Dolors Feliu no ha dit és mala praxi periodística”, ha escrit a Twitter, per a continuació anunciar que atura la seva col·laboració amb el mitjà perquè no vol ser “còmplice” d’aquesta mena de pràctiques per “interessos polítics”.

Publicitat

El mitjà va publicar l’entrevista amb Dolors Feliu el passat dilluns, 10 d’abril, amb un titular segons el qual Feliu expressa que el seu límit per fer la independència està a anar a la presó o a l’exili:“El meu límit per fer la independència? No vull anar a la presó ni a l’exili”.

Paluzie ha compartit el titular de la notícia i la resposta que ha encetat la polèmica, per tal de demostrar la manipulació de la qual acusa el mitjà. A la pregunta “quin és el seu límit per aconseguir la independència”, Feliu respon que “no té ganes d’anar a la presó, ni d’anar a l’exili, ni de morir-me. Jo vull fer la independència. Hi ha un punt de risc que s’ha de passar per fer-la. Si et quedes a mitges (…) et quedes sota la repressió de l’Estat”. La presidenta de l’ANC afegeix que cal “trencar aquest estadi, accedir a la independència i mantenir-la. No quedar-te a mitges i anar a la presó“.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut