Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Elena defensa Vergés i considera “inqualificable” pensar que la consellera va decidir a qui es vacunava per la seva feina o el seu origen

El conseller d'Interior reitera que Vergés "va fer el que havia de fer per protegir tots els catalans"

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha defensat la gestió que l’exconsellera de Salut, Alba Vergés, va fer en el procés de vacunació dels policies nacionals i guàrdies civils, després que la Fiscalia s’entossudís a investigar l’exconsellera pel retard en la vacunació dels agents de les forces de seguretat espanyoles durant la pandèmia de la covid-19, tot i que el TSJC ja s’hagués pronunciat sobre aquesta qüestió assegurant que no veia indicis delictius.

Elena ha assegurat que és “inqualificable” pensar que un responsable polític va discriminar la gent que es vacunava en funció de la seva feina, origen o per l’administració per la qual treballava, tot reiterant que Vergés “va fer el que havia de fer per protegir tots els catalans”. Amb tot, el conseller ha lamentat que s’estiguin fent aquestes insinuacions després “del que va haver de passar” la republicana aquells mesos.

Et pot interessar  Elena diu que s'ha "intensificat" el risc d'atacs de llops solitaris i lamenta que el context internacional "no ajuda"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut