Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El TSJC torna al jutjat de Martorell la denuncia contra Torra i Vergés però els dona una altra oportunitat

|

- Publicitat -

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha retornat al jutjat de de Martorell la denuncia contra el president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Salut, Alba Vergés, per rebutjar l’hospital de campanya muntat per la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca. L’alt tribunal reclama al jutjat instructor una “exposició motivada” i que argumenti correctament el per què del trasllat de la causa. L’obertura de diligències es conseqüència de la denúncia presentada el passat 8 d’abril per un particular a la qual s’ha sumat la fiscalia per la comissió d’un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu. Totes dues denuncies s’haurien de tramitar en una sola causa.

En aquest sentit, des de La República ja es va denunciar l’escandalosa conxorxa entre el diari Crónica Global, i els alcaldes socialistes de Sabadell i de Sant Andreu de la Barca per tal que es comencés a investigar el president i la consellera per rebutjar la creació d’un nou hospital de campanya.

Et pot interessar  El TSJC dona la raó a Capmany i atura el parc eòlic Cronos que contemplava instal·lar quatre aerogeneradors
Publicitat

Opinió

Minut a Minut