Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

El TSJC rebutja el recurs de l’activista Adrián Sas per evitar la sentència de presó, emparada per la Generalitat

|

- Publicitat -

El TSJC posa més complicacions al represaliat Adrián Sas per evitar la presó després d’una sentència que el condemna a tres anys i mig per atemptat contra l’autoritat i delicte de lesions per les mobilitzacions durant l’aniversari de l’1-O. El més greu, com ja és habitual, és l’acusació de la Generalitat de Catalunya (amb majoria independentista), que es va mostrar impassible amb Sas i no va rebaixar la seva proposta de condemna.

Ara, el tribunal no admet a tràmit el recurs del represaliat, a l’espera que el cas arribi al Tribunal Supremo. Tal com informa el diari Ara, el recurs que considerava contradiccions en les declaracions dels Mossos d’Esquadra i que defensava la presumpció d’innocència de sas, ha estat rebutjat aquest informe. Per la seva banda, l’activista no veu sorpreses en la decisió de la justícia repressora, i s’ha mostrat molt contundent contra l’acusació de la Generalitat: “El Govern és el culpable directe del meu possible empresonament”.

Publicitat

Et pot interessar  Clatellot del TSJC a la JUSAPOL: prohibeix durant la campanya la concentració a la comissaria de Via Laietana contra les tortures franquistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut