Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

El tribunal del 17-A rebutja la petició d’anul·lar el judici de l’acusació particular dels pares del nen assassinat a la Rambla

Els advocats de l’acusació particular han protestat, i la mare d’en Xavi finalment no testificarà

Agències 13/11/2020
El tribunal de l'Audiència Nacional en el judici dels atempats de Barcelona i Cambrils el 10 de novembre del 2020 (Horitzontal)

El tribunal del 17-A ha rebutjat la petició de nul·litat del judici presentada per l’acusació particular dels pares del Xavi, el nen de tres anys mort a la Rambla. “No toca un incident de nul·litat”, ha dit el president del tribunal, Félix Alonso Guevara, a l’inici de la quarta sessió aquest divendres. A més, Guevara ha remarcat que ja va avisar que no acceptaria escrits. Els advocats d’aquesta acusació particular han protestat. A banda, aquesta acusació ha renunciat al testimoni de la mare del Xavi, Sílvia Monpart.

Tampoc testificarà la dona a qui Younes Abouyaaqoub va tractar de robar el cotxe a l’aparcament del Centre Comercial de Sant Pere Molanta el 21 d’agost del 2017, Montserrat Durant, ja que l’acusació particular que l’havia proposat ha renunciat al seu testimoni.