Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

El tribunal del 17-A rebutja esclarir la veritat sobre la mort d’Es Satty

|

- Publicitat -

El president del tribunal que jutja els atemptats de Barcelona i Cambrils de l’agost del 2017, Félix Alfonso Guevara, ha rebutjat la petició de l’acusació particular exercida per l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas -en representació de Javier Martínez, pare del nen de tres anys mort a la Rambla- d’incloure una prova pericial relacionada amb l’ADN de l’imam Abdelbaki es Satty. Guevara ha dit que es tracta “d’una prova totalment extemporània” i l’ha rebutjat. El president de la secció tercera de la Sala Penal de l’Audiència Nacional ha tornat a advertir que no acceptarà qüestions prèvies i ha dit a les acusacions que els escrits que presentin “aniran a les escombraries”. “No se’ls donarà entrada”, ha dit a l’inici de la sessió d’aquest dimecres.

Publicitat

Cuevillas va explicar ahir que volia reclamar l’admissió d’un dictamen pericial de dos biòlegs que “denuncien amb rotunditat la manca de rigor científic” de l’anàlisi de l’ADN d’Es Satty, que serveix per determinar que va morir a l’explosió del xalet d’Alcanar.

“Tot això volia dir i no m’han deixat”, va denunciar a través d’un fil de Twitter, en què va afegir que “les víctimes volen saber la veritat” però: “Molt em temo que aquest judici no es donarà cap resposta”.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial