Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

El Síndic demana informació a l’Ajuntament de Colau arran d’una multa per la fallada d’un radar

|

- Publicitat -

El Síndic de Greuges investiga d’ofici les garanties del procediment sancionador i el sistema de revisió vigents arran d’una multa per la fallada d’un radar a Barcelona. Després que s’hagi conegut que una persona va ser sancionada per l’error d’un radar, el Síndic vol saber ara si hi ha més persones afectades per la fallada i demana a l’Ajuntament de Barcelona quins seran els protocols que s’instauraran per reparar l’errada. Segons la investigació interna del consistori, el radar va calcular per un problema puntual una velocitat de circulació que no corresponia a la real.

Publicitat

El Síndic recull, d’acord amb la informació publicada per alguns mitjans, que la persona afectada va rebre una multa de trànsit per circular suposadament a 298 km/h per la ronda de Dalt de Barcelona el 28 d’abril del 2020.

La multa va consistir en el pagament de 600 euros i també va comportar la retirada de sis punts del carnet de conduir.

La investigació del Síndic, però, també es fixa en el sistema de revisió de la multa, ja que la persona afectada va presentar dos recursos administratius que no van ser acceptats perquè es considerava que el radar estava homologat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió