Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El simbòlic gest del Marroc que ridiculitza Espanya durant el sopar amb Mohamed VI

|

- Publicitat -

Amb intenció o sense, Espanya sempre se les empesca per sortir de les seves reunions internacionals amb una anècdota que treu seriositat a les intencions del Gobierno. En aquest cas, durant l’estada de Pedro Sánchez al Marroc per tancar una nova etapa de relacions bilaterals, la xarxa va fer córrer una fotografia del sopar que van compartir Sánchez amb el rei del Marroc Mohamed VI, on darrere d’aquests hi ha col·locada la bandera espanyola.

Però en veure la foto, a Sánchez se li deu haver travessat l’esmorzar, perquè la resulta que la bandera espanyola està posada del revés. Un gest que d’entrada sembla que hagi de ser un error sense importància, però que a la xarxa es comenta que aquest tipus de descuits “no existeixen en el protocol d’altes diplomàcies”, i que podria suposar un símbol de la derrota espanyola.

Publicitat

Teories a part, la fotografia ha generat molts comentaris, mems i burles a les xarxes socials, incloses les crítiques dels més patriotes, indignats amb aquest gest (en principi involuntari).

Publicitat

Opinió

Minut a Minut