Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

El servei mèdic del Congreso envia una diputada del PP a casa amb símptomes de coronavirus

Després de tossir en diverses ocasions durant la Comissió de Defensa del Congreso, s’ha col·locat la mascareta i ha anat corrents al servei mèdic

Redacció 28/04/2020

Durant la Comissió de Defensa del Congreso celebrada aquest dilluns a la tarda, ha tingut lloc una situació peculiar. La diputada del PP, María José GarcíaPelayo, ha hagut de marxar corrents de la reunió, després de tossir vàries vegades durant la intervenció d’un company. Segons el diari ABC, el metge que la va atendre al Congreso la va enviar cap a casa per ser un “possible cas de coronavirus”.

Les fonts apunten al fet que el president de la Comissió, José Antonio Bermúdez de Castro, s’ha assabentat del que li ha passat a la diputada, i lluny de voler alarmar la resta de participants de la reunió, va optar per recordar les recomanacions perquè es posessin les mascaretes mentre no tinguessin el torn de paraula. Des del PP han confirmat que la diputada no s’ha trobat bé i que presentava unes dècimes de febre, i per aquest motiu, el metge li ha recomanat anar a descansar i fer quarantena.