Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El següent pas de Girauta: La xarxa dona per fet que acabarà militant a Vox

|

- Publicitat -

Després que un dels personatges més polèmics i extremistes de Ciudadanos, Juan Carlos Girauta, hagi decidit abandonar el partit després del suport que Arrimadas ha volgut donar a Sánchez per allargar l’estat d’alarma, molts usuaris de la xarxa donen per fet que el següent objectiu del polític passarà per una militància al partit més radical i d’extrema dreta que ha passat pel Congreso: Vox.

Si bé per ara tot són suposicions, el seguiment de la carrera política de Girauta i els suports públics de càrrecs de Vox que ha rebut per abandonar Ciudadanos, poden fer suposar que acabarà aterrant al partit ultra. Per una banda, l’exdiputat ha anat evolucionant cada cop més cap a la dreta, i així ho demostra la cronologia dels partits que ha format part: fins al 1986 al PSOE, fins al 2004 al Partit Popular i des de llavors feia 16 anys que militava amb Ciudadanos, per tant, no seria d’estranyar que el seu destí fos ara el partit d’Abascal.

Publicitat

D’altra banda, el missatge que va escriure a Twitter anunciant la seva baixa ha estat contestat per dos importants càrrecs de l’extrema dreta espanyola, Macarena Olona i Ignacio Garriga, aquest últim, candidat al Congrés per Barcelona en les darreres eleccions espanyoles. Olona diu a Girauta que li hagués donat suport fos quina fos la seva decisió, mentre que Garriga sent “admiració” per l’exdiputat i per “demostrar coherència en majúscules”.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut