Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El SEGCAT esclata contra el Govern per la manca de defensa dels Cossos de Seguretat de Catalunya

|

- Publicitat -

El Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya no formarà part de l’acció conjunta de sindicats del país. Així ho han anunciat en un comunicat on s’han mostrat molt contundents contra l’actual govern de la Generalitat, i en especial contra el silenci d’Interior i el conseller Joan Ignasi Elena.

El SEGCAT assegura que els partits que governen “no defensen els cossos de seguretat de Catalunya”, i lamenten que qui els acaba defensant més són els partits de la dreta i l’extrema dreta. Segons el comunicat, el detonant de tot plegat ha estat la negativa en l’aprovació de la proposta de resolució al Parlament, que demanava la “Restitució i Reforç del Cos de Mossos d’Esquadra i el conjunt de cossos policials contra els delictes d’Odi”.

Publicitat

Després de recordar que han demanat diverses reunions amb els partits del Govern i amb Interior, el SEGCAT conclou que davant la crida d’una Acció Conjunta entre diferents Sindicats Representatius, les seves bases han votat en contra d’assistir-hi, al·legant que aquestes reunions ja les havien demanat abans, sense resposta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut